Topfysio

Topfysio bij CossFit Flames XL Amsterdam

 

Kom binnen voor een consult. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van sporters. Topfysio staat voor het leveren van topkwaliteit en een individuele aanpak. De persoon staat centraal.

 

Wij behalen goede resultaten met onder andere dry needling, het plaatsen van een ultradunne naald die een triggerpoint deactiveert. Met als gevolg dat een spier direct ontspant en de pijn vermindert. Een andere succesvolle therapievorm zijn de behandelingen met het RSQ-apparaat, een vorm van elektrostimulatie die het herstel bevordert en een pijnlijke beweging pijnvrij maakt. Naast onze behandeling krijgt de klant een persoonlijk trainingsprogramma aangeboden om het herstelproces te bevorderen en de kans op recidive te minimaliseren.

 

Destijds was Topfysio de eerste praktijk in Noord-Nederland die werkte met dry needling. Nu zijn we eveneens de eerste praktijk die behandelt met de innovatieve RSQ.

 

Al onze fysiotherapeuten zijn gekwalificeerd om dry needling toe te passen. Ze zijn opgeleid door en worden regelmatig bijgeschoold door Alfred Guljé van Dry Needling Skills.

 

Topfysio levert een hoge kwaliteit (sport)fysiotherapeutische zorg en is onder andere gespecialiseerd in sportrevalidatie, lage rugklachten, CANS/RSI, artrose en osteoporose.

 

 

www.topfysio.nl
Hans Logtenberg: +31 6 55 84 47 03
Angelique: + 31 6 21 15 01 17
Omer: +31 6 44 39 39 98

Wil jij een slank, gespierd, sterk, lenig én fit lichaam?

Schrijf je dan NU in voor een GRATIS PROEFLES!

ONZE PERSONAL TRAINERS

 

ALLEEN MAAR KWALITEIT
initial image
initial image
initial image

INSTAGRAM
@CROSSFITFLAMESXL

VOLG JE ROOSTER IN ONZE APP