CrossFit Kids

CrossFit Kids

 

Wil je dat je kind meer beweegt? Dan moet hij of zij het wel leuk vinden! CrossFit is dan de uitgelezen sport, ook en juist voor kinderen die sporten niet leuk lijken te vinden. CrossFit is een combinatie van krachttraining, gymnastiek, gewichtheffen en cardiotraining. De trainingen zijn gebaseerd op functionele bewegingen, dus bewegingen die je in het dagelijks leven gebruikt. Denk aan gewichtheffen, rennen, roeien, pull-ups, push-ups, springen en touwklimmen. CrossFit Kids (we noemen het Kids Fun) is eigenlijk een uur lang apenkooien, wat we vroeger op school allemaal zo leuk vonden. Bovendien is CrossFit een ideale sport voor kinderen met een te hoog BMI die moeten afvallen, want door de intensiteit van de training raken ze razendsnel kilo’s kwijt!

 

Kids Fun wordt gegeven door coach Midoen die is gecertifieerd als CrossFit Kids coach en dus alles weet over kinderen en sport. Het programma is gebaseerd op de specifieke ontwikkelingsbehoeften van kinderen en wordt gegeven in een kleine groep. Behalve dat ze heerlijk bewegen krijgen je kids meer zelfvertrouwen, leren ze samenwerken en hebben ze vooral heel veel plezier met elkaar!

 

Kids Fun voor kinderen vanaf 5 jaar is elke dinsdag om 16.00 uur. Schrijf je kind in voor een gratis proefles. Ga naar gratis proefles, vul je gegevens in en geef je kind op voor Kids Fun  in de proeflesplanner op dinsdag 16.00 uur.

Wil jij een slank, gespierd, sterk, lenig én fit lichaam?

Schrijf je dan NU in voor een GRATIS PROEFLES!

ONZE PERSONAL TRAINERS

 

ALLEEN MAAR KWALITEIT
initial image
initial image
initial image

INSTAGRAM
@CROSSFITFLAMESXL

VOLG JE ROOSTER IN ONZE APP